Acces Bars


Acces Bars

Wat zijn ACCES BARS en wat kan het voor jou doen!
Het is geschikt voor iedereen die op zoek is naar ruimte, rust en ontspanning in hoofd en lichaam. Naast de diepe ontspanning die dit proces biedt, brengt een BARS sessie ook dynamische veranderingen met zich mee.
Het nodigt je uit om vaker keuzes te maken vanuit jezelf, zonder invloed van buitenwereld.
De BARS zijn 32 punten op het hoofd verbonden aan energie banen,
Deze punten bevatten idee├źn, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt over meerdere vlakken in jouw leven.
Al deze punten worden zachtjes aangeraakt waardoor spanning en energie ontladen kan worden en je krijgt er rust en ruimte voor terug.

Een BARS behandeling kan vergeleken worden met het leegmaken van een prullenbak van een computer, door overtollige bestanden gaat je computer steeds langzamer lopen. In een BARS behandeling worden alle bestanden opgeruimd die jou niet meer dienen en hier krijg je ruimte in jouw hoofd en lichaam voor terug. Dit vergroot je bewustzijn en geeft toegang tot nieuwe keuzes en mogelijkheden. Vanuit de nieuw verkregen ruimte wordt het makkelijker om contact met jezelf en jouw lichaam te maken, en dit kan ontzettend veel veranderingen met zich mee brengen.

Veel voorkomende veranderingen na het ontvangen van Bars behandelingen zijn:
* Stressvermindering, het stoppen met piekeren, innerlijke rust.
* Lichamelijke klachten verbeteren of verdwijnen.
* De mogelijkheid om meer te ontvangen
* meer gemak met seks en relaties.
* Beter slapen en uitgerust wakker worden.
* Bewezen effect bij ADHD en ADD.
* Bij zwangere vrouwen brengt het rust in de zwangerschap en laat de bevalling met meer gemak verlopen.
* Diepe ontspanning.
* Het opruimen van emotionele, fysieke of energetische blokkades.
* Dichterbij jezelf komen.

Het effect kan meteen na 1 behandeling al merkbaar zijn. De grootste veranderingen hebben zich voorgedaan in 3-4 weken na een behandeling. Bij elke herhaling van een BARS sessie worden de effecten intenser en wordt een diepere laag bereikt.
Er is een advies hoe vaak je het zou moeten doen, dit mag je zelf beslissen, aan jou de keus hoeveel gemak jij in jouw leven wil toelaten.
Een BARS sessie bevordert het bewustzijn waardoor alles kan veranderen en er veel losgelaten kan worden. Hoe snel de veranderingen bij jou plaats zullen plaats vinden is niet te voorspellen, dit bepaal je voor een deel zelf. De symptomen en klachten zullen pas kunnen veranderen of verdwijnen als jij en jouw lichaam eraan toe zijn om alles wat het in stand los te laten.
Het is goed te weten dat ook zwangere en kinderen een BARS sessie mogen ontvangen
Wil je een BARS sessie boeken of meer info
Klik hier om met mij in contact te komen.